Hoi, ik ben Nancy Siesling en ik houd mij al jaren bezig met fotografie. Ik ben autodidact. Ik heb een passie voor fotografie en daarin volg ik vooral mijn hart. Twintig jaar geleden ben ik begonnen met fotograferen tijdens het reizen en tijdens festivals. Zo ontstond ook mijn fotografe naam “EyeNancy”, ik kreeg vaak te horen dat ik er oog voor had en dat ik momenten prachtig wist vast te leggen. Steeds meer ging ik een stapje verder opzoek naar mijn Identiteit als fotograaf.
Ik heb voor de Melkweg concerten gefotografeerd en ik ben voor Spirit jeugdhulpverlening (daar heb ik 19 jaar als Jeugdhulpverlener gewerkt) steeds meer foto-opdrachten gaan doen. Ik beheer nu het instagram account Spirit_jeugdhulp en ik heb meerder publicaties in de Binding gehad (de magazine voor pleegzorg). Zo heb ik mij steeds meer richting portret fotografie ontwikkeld.
Daarnaast fotografeer ik graag kinderen, mijn project “Kids in Mokum” werd geboren. Ik wil graag kinderen fotograferen, authentiek, niet braaf op een stoel met gekamde haren, maar kinderen zoals ze zijn. Verder ben ik opzoek naar Senioren, om een serie te gaan maken van ouderen, die laten zien dat oud worden op veel verschillende manieren kan, en zeker niet van plan zijn om achter de geraniums te gaan zitten.
Mijn wens is om uiteindelijk betaalde opdrachten te gaan doen en dat ik een weg vind tussen mijn sociale hart en het fotograferen.
Wil je meer weten, of heb je vragen, je kunt mij mailen via info@eyenancy.nl‹ ‹