ABOUT ME

Ik ben Nancy Siesling en woon in Amsterdam.
Fotografie is mijn passie en ik heb mij door de jaren heen ontwikkeld van een autodidact tot professioneel fotograaf. Ik hou van authenticiteit, dit zie je terug in mijn manier van mensen vastleggen.
Mijn fotografie-naam EyeNancy is ontstaan doordat ik vaak hoorde dat ik oog had voor mooie beelden en dat ik momenten prachtig wist vast te leggen.
Zoals te zien op mijn website, heb ik echt van alles gefotografeerd. Van portretten tot bandoptredens tot huwelijken en castingfoto's. Daar word ik blij van. Waar ik extra blij van word, is het portretteren van kinderen en het maken van foto Art. Naast mijn werk als fotograaf, heb ik jaren als jeugdhulpverlener gewerkt. Momenteel werk ik met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met mijn creatieve kwaliteiten help ik mensen in het hebben van een zinvolle dagbesteding, om zo weer te wennen aan een werkritme. Ik heb ervaring met jong en oud.
Door mijn sociale achtergrond, weet ik mooie karakter portretten te maken en mensen op hun gemak te stellen.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inzetten als fotograaf voor het maken van portretten en het fotograferen van allerlei events en bijzondere momenten.
Wil je meer weten, neem dan contact met mij op!

Total: