Fief
Portret
1 uur of 30 min
  • Tijdens de shoot gaan we samen op zoek naar het juiste moment. Dit doen we in een samenspel. Je kunt coaching van mij krijgen, maar ik kan jou ook in je eigen ideeën volgen. Je krijgt een ruime keus in het uitzoeken van digitale bestanden in je eigen beveiligde online gallery. Je kiest de 6 mooiste foto's die ik dan voor je ga nabewerken. Deze krijg je in hoge resolutie per mail toegestuurd. Andere wensen, zoals het leveren van prints op diverse media of een 30 minuten shoot, behoren ook tot de mogelijkheden(alleen bij een buitenshoot) Ik kom kosteloos naar de gekozen locatie binnen de ring van Amsterdam. Buiten de ring breng ik reiskosten in rekening. Extra digitale foto's kun je bestellen voor €15,- per foto. De prijzen zijn exclusief btw.
150 of 75
Artistiek - Casting
3 uur
  • Bij deze shoot is er ruimte om zowel binnen als buiten te fotograferen. We hebben tijd voor eventuele kledingwissels. Samen gaan we op zoek naar het perfecte moment. Vaak kost het even tijd om in de flow te komen. Ik heb alle tijd en aandacht voor jou, om te zorgen dat jij je op je gemak voelt met de camera. Hierdoor weet ik het mooiste in jou naar boven te halen. Je krijgt een ruime keus in het uitzoeken van digitale bestanden via een beveiligde online gallery. Je kiest de mooiste 20 foto's die ik dan voor je ga nabewerken. Deze krijg je in een hoge resolutie toegestuurd per mail. Andere wensen kunnen besproken worden, zoals het leveren van prints op diverse media. Ik kom naar de gekozen locatie binnen de ring van Amsterdam. Buiten de ring breng ik reiskosten in rekening. Extra digitale foto's kun je bestellen voor €15,- per foto. De prijzen zijn exclusief btw.
425
Event
6-8 uur
  • We hebben van tevoren eerst een gesprek om al jullie wensen helder te krijgen. Daarnaast vraag ik jullie om naar voorbeelden te zoeken, zodat jullie kunnen laten zien wat je aanspreekt. Doordat ik een beeld kan vormen, kan ik dat vertalen naar gewenste foto's. Ik kom naar de locatie en ga voor jullie de sfeer zo goed mogelijk vastleggen. Jullie krijgen een ruime keus in het uitzoeken van digitale bestanden via een beveiligde online gallery. Jullie kiezen de mooiste 30-50 foto's die ik dan voor jullie ga nabewerken. Deze krijgen jullie in een hoge resolutie toegestuurd per mail. Andere wensen, zoals het leveren van prints op diverse media behoren ook tot de mogelijkheden. Ik kom naar de gekozen locatie binnen de ring van Amsterdam. Buiten de ring breng ik reiskosten in rekening. Extra digitale foto's kunnen jullie bestellen voor €15,- per foto. De prijzen zijn exclusief btw.
875-1150
Foto Art
1 uur fotoshoot met uitgebreide nabewerking
  • Een foto Art is niet in uren uit te drukken, het heeft de tijd nodig die het nodig heeft om te ontstaan. Een creatie maken laat zich niet forceren. Uit jouw beste foto’s kiezen we samen een portret uit. Na het horen van je wensen ga ik aan de slag. Ook kan ik een persoonlijke foto verwerken in het portret. Mocht je het cadeau willen doen aan een geliefd persoon, wees dan op tijd met je aanvraag. Ik kom naar de gekozen locatie binnen de ring van Amsterdam. Buiten de ring breng ik reiskosten in rekening. De prijzen zijn exclusief btw.
vanaf € 500
Total: